Snart kan du få besøk av en av våre kjøkkenspesialister. Kostnadsfritt og helt uten kjøpetvang.

Det er på kjøkkenet hjemme hos deg selv du virkelig kan se hvordan en løsning vil se ut. Opplevelsen av f.eks. en kjøkkenfront påvirkes av ting som lysinnfall, belysning, gulv, tapeter og så videre. Derfor tar vi med oss prøver på modeller, materialer og farger når vi kommer på hjemmebesøk. På den måten får du testet ut løsninger der de skal brukes. 
I ro og mak kan du fortelle oss hva du ønsker deg og spørre oss om ting du lurer på. Vi snakker oss gjennom en ting om gangen, og til slutt ender du opp med en komplett løsning som inkluderer alt fra planløsning og funksjon til stil, følelse og utseende. Vi snakker selvfølgelig også om hvordan praktiske ting som oppmåling og montering foregår. Våre kunder forteller oss ofte at de setter pris på at vi er grundige og tydelige. Vi tror at alle er tjent med det. 
Et hjemmebesøk er gull verdt. Det koster ingenting. Det er ingen kjøpekrav, kun god service.
Bestill et hjemmebesøk nå. Fyll ut skjemaet nedenfor, så hører du snart fra oss. 

Ved å bestille et hjembesøk og dermed gi personlig informasjon til Aktiv Kjøkken, godtar du at de brukes i samsvar med vår personvernpolicy.

Nu är vi snart hemma hos dig!

En av våra köksspecialister kommer att kontakta dig för att boka in dag och tid för ett kostnadsfritt hembesök.
Har du några frågor eller funderingar tills dess är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ojdå, nu verkar det som att du har missat att fylla i någon information. Vänligen prova igen.

Vi skaper et kjøkken du kan være stolt av, basert på svensk kvalitet og en lidenskap for alt som er vakkert.

Vi i Aktiv Kjøkken  elsker å kombinere det estetiske med det praktiske. Helt siden oppstarten i 1998 har vi hatt service, design og kvalitet som våre ledestjerner. Det gjør at vi er grundige, holder det vi lover og gir deg hjelp gjennom hele prosessen. Velkommen til Aktiv Kjøkken !