Aktiv Kjøkken gjør det både morsomt og enkelt.
Gi kjøkkenet nytt liv med nye kjøkkenfronter.

Bytt til nye kjøkkenfronter.
Den smarte veien til et fresht kjøkken.

Forny kjøkkenet kjapt og enkelt ved å bytte ut frontene. Behold skapstammene og alt som er bra ved kjøkkenet ditt. Dette er en smidig løsning som gir kjøkkenet en fresh følelse og et tidsriktig uttrykk. Til en særdeles gunstig pris. Velg blant våre svenskproduserte kjøkkenfronter, som fås i ulike materialer og farger. Du velger, og etterpå tar vi hånd om alt det praktiske, inkludert oppmåling og montering.

Malt, velg blant utallige farger

Laminat, en slitesterk imitator

Tidløst vakkert med kjøkkenfronter av tre

Vi hjelper deg hele veien, fra innledende idémyldring til ferdig monterte kjøkkenfronter.

Vi veileder deg i valget av nye kjøkkenfronter. Når beslutningen er fattet, tar vi hånd om alt det praktiske. Oppmåling hjemme hos deg gir en perfekt tilpasset løsning. Etterpå skreddersys de nye kjøkkenfrontene på fabrikken, og vi sørger for at de monteres på fagmessig vis og til avtalt tid.

—1

LYDHØR VEILEDNING

Vi veileder deg i valg av stil, modell, farger og materialer og hjelper deg å finne planløsningen som dekker dine behov. Du får hjelp hvert skritt på veien – gjerne i form av et hjemmebesøk om du ønsker det.

—2

SKREDDERSYDD

Alt i sortimentet vårt kan skreddersys for deg og plassen du har til rådighet. Vi tar mål hjemme hos deg og sørger for at alt blir perfekt. Du får et spesielt tilpasset kjøkken, bare for deg.

—3

SVENSKPRODUSERT

Kjøkkenet ditt produseres i Sverige. Fabrikken er familieeid, og vi vet hvor høyt de verdsetter kvalitet. Det er faktisk derfor vi valgte dem.

—4

MONTERT AV EKSPERTER

Vi ser til at kjøkkenet ditt monteres etter alle kunstens regler, og at det blir ferdig til avtalt tid. Etterpå gjenstår det morsomste – innvielsen!

Gratis hjemmebesøk helt uten kjøpetvang

Ta kontakt, så får du all hjelpen du trenger!

Sett inn en smart kjøkkeninnredning i forbindelse med frontbyttet.

Tenk gjennom om du ønsker å supplere frontbyttet med en ny oppbevaringsinnredning i skap og skuffer. Med våre smarte systemer blir resultatet både praktisk og pent. Du kan for eksempel sette inn brukervennlige beholdere for kildesortering. Eller hva med romslige uttrekksskuffer som skaper oversikt i hverdagen, eller skuffer med demping som skaper ro på kjøkkenet. 

270° karusell
Smart
Pendel
Mora MMIX K6
Gryteskuff med TopSide og OrgaStore.
Tre - Eik Klippgrå
Laminat - Mika Nero
Dispensa
Intra Frame
Tre - Eik Hvit
Intra Quadra
Laminat - Marmor Beige
Smart flat
Skuffesystem - velg mellom 2, 3, 4 eller 5 skuffer
Fasett
Arcad
Intra Qube
Tre - Ek Snø Helstav
Oksid 26 & Matt nikkel 25
Rustfri look 105 & Krom 104
Antikk tinn 83, Sort 82 & Rustfri look 71

Vi skaper et kjøkken du kan være stolt av, basert på svensk kvalitet og en lidenskap for alt som er vakkert.

Vi i Aktiv Kjøkken  elsker å kombinere det estetiske med det praktiske. Helt siden oppstarten i 1998 har vi hatt service, design og kvalitet som våre ledestjerner. Det gjør at vi er grundige, holder det vi lover og gir deg hjelp gjennom hele prosessen. Velkommen til Aktiv Kjøkken !