kjøkkeninnredning—
Benkeplater

Benkeplater

Hos Aktiv Kjøkken  finner du en mengde benkeplater laget av forskjellige materialer. Laminat, naturstein og massivt tre er blant våre mest populære materialer. De er både robuste og en pryd for øyet. Finn din favoritt i vårt store sortiment. Nedenfor ser du et lite utvalg, men vi viser deg mer enn gjerne resten!

Naturstein

Naturstein er alltid en vinner. Praktisk talt uslitelig og veldig praktisk. Interiørmessig finnes det naturstein som løfter ethvert kjøkken.

Massivt tre

Massivt tre tilfører kjøkkenet naturens skjønnhet og tidløse ro. For mange kan ingenting slå følelsen tre gir. Vi i Aktiv Kjøkken i Trondheim har et stort utvalg tresorter, og du finner garantert din favoritt.

Laminat

Egenskaper som holdbarhet og slitestyrke er det som kjennetegner benkeplater av laminat. Laminat kan imitere andre materialer på en utrolig realistisk måte, fra marmor til tre. Med laminat kan du i tillegg få benkeplater i spennende farger og nyanser. Mulighetene er mange. 

Nytt kjøkken eller kjøkkenfornyelse? Uansett har vi benkeplatene du trenger.

Skal du fornye kjøkkenet ditt ved å bytte ut kjøkkenfronter og kanskje skuffer og benkeplater også? Eller er planen å gjennomføre en «total makeover» og rive det gamle kjøkkenet og sette opp et helt nytt? Uansett hvor omfattende kjøkkenprosjektet ditt er, skreddersyr vi dine nye benkeplater så de passer perfekt.


Stein - Bianco Carrara
Stein - Viscount White
Stein - Bianco Sardo
Stein - Bohus Grå
Stein - Bohus Röd
Stein - Steel Grey
Stein - Nero Angola
Stein - Galaxy Black
Laminat - Silver sand
Laminat - Vit
Laminat - Quartz Stone
Laminat - Marmor Beige
Laminat - Mika Nero
Laminat - Smoke Quarstone
Laminat - Black Granite
Laminat - Jura Stone Black
Tre - Ek Snø Helstav
Tre - Eik Hvit
Tre - Eik Skifer
Tre - Eik Hardvoks Helstav
Tre - Eik Klippgrå
Tre - Valnøtt Sort Hardvoks
Tre - Eik Sort Helstav
Tre - Eik Sort Ebony

Vi skaper et kjøkken du kan være stolt av, basert på svensk kvalitet og en lidenskap for alt som er vakkert.

Vi i Aktiv Kjøkken  elsker å kombinere det estetiske med det praktiske. Helt siden oppstarten i 1998 har vi hatt service, design og kvalitet som våre ledestjerner. Det gjør at vi er grundige, holder det vi lover og gir deg hjelp gjennom hele prosessen. Velkommen til Aktiv Kjøkken !