På tide å skifte ut kjøkkenet? Vi skreddersyr et nytt til deg.
Også et som føles plassbygd.

Et nytt kjøkken skal gi deg den gode følelsen.
Forvent det aller beste fra Aktiv Kjøkken.

Vi i Aktiv Kjøkken jobber utelukkende med kvalitetsprodukter, og derfor har vi valgt svenske Creoform Kök som leverandør av all kjøkkeninnredning. Vi tilbyr svenskproduserte kjøkkener, hvor alt skreddersys etter dine ønsker. Du får i tillegg et av markedets største sortimenter, og alt til meget gode priser.

Med plassbygd følelse. Et nytt kjøkken utenom det vanlige.

Med sekelskiftkjøkkenets plassbygde følelse, men i en noe strengere utførelse. Smekre, omsorgsfullt plasserte lister mellom kjøkkenskap og kjøkkenskuffer forsterker den plassbygde opplevelsen. Godt utformede arbeidsflater gir plass til såvel gledesfylt og engasjert matlaging som avslappet samvær.

Innbydende store flater og stilren minimalisme.

Et rolig kjøkkenlandskap med harmoniske linjer skapt av store, glatte kjøkkenfronter og stilistisk rene knotter og håndtak. En minimalistisk stil som ofte kalles bistro.

Skreddersydd for det gode livet. Med den plassbygde følelsen.

Inspirert av sekelskiftekjøkkener. Med den plassbygde følelsen og en rustikk og solid framtoning. Alle kjøkkenskuffer og kjøkkenfronter er innfelte, og oppbevaringsrommene er gjennomtenkte med plass til alt. Store arbeidsflater, og en tidløs estetikk fra forgangne tider, som viser seg i alt fra gulvsokler til taklister.

Kjøkkenøy med muligheter. Et nytt kjøkken inspirert av minimalismen.

Glatte, store kjøkkenfronter for et minimalistisk uttrykk. Knotter og håndtak valgt ut med det stilrene for øyet. Her ser du kjøkkenet i dueblått, men du kan like gjerne gå for en jordnyanse i stedet. Kravet for kjøkkenøya var at den skulle fungere som en møteplass for hele familien! Milano er en modell fra storbyserien vår.

Elegant, hvit høyglans med innfelte håndtak i aluminium.

Selv om, eller kanskje nettopp fordi, de innfelte håndtakene har et lavmælt uttrykk, tilfører de kjøkkenet en helt distinkt egenart. En dans i sober eleganse med høyglanset hvitt, som også kan fås i halvmatt utførelse. Paris er en av våre storbymodeller.

Et nytt kjøkken med storbyfølelse. Med minimalisme som utgangspunkt.

Store, glatte flater. Lange, ubrutte horisontale linjer med bredere kjøkkenfronter og kjøkkenskuffer som skaper et litt strengere uttrykk. Utenpåliggende håndtak eller knotter er byttet ut med innfelte grep for å understreke følelsen av minimalisme og storby.

Grønn, skjønn skogsfølelse.

Dette er fargen skogen selv ville valgt. En herlig grønnyanse som leder tankene hen på de dype skogers ro og stillhet. Og dette kjøkkenet ligger faktisk i et hus i et skogsområde med få naboer og naturen helt tett innpå. Den plassbygde følelsen har vi oppnådd ved hjelp av lister mellom, under og over kjøkkenskapene.

Romantikk i landlig stil.

Celestin er et av våre populære kjøkkener hvor den romantiske følelsen gjennomgående preger alle detaljer. Vitrineskap med rette og kryssende sprosser gir spennende effekter. Med skreddersydde vegghyller for frittstående montering og vakre karmlister kan du skape et fantastisk stemningsfullt kjøkken.

Tre, et verdsatt materiale, landlig og rustikt.

For å sikre samspill med takbjelkenes, det gamle plankegulvets og den vakre mursteinsveggens rustikke preg var det en selvfølge å velge kjøkkenfronter av massivt tre på dette kjøkkenet. Boligen var opprinnelig et kornmagasin, og det innbydende kjøkkenet ligger i det som tidligere var drengeboligen.

Rustikk sekelskiftefølelse.

Vegger med perlespont-panel harmonerer vakkert med vitrineskapenes loddrette pilastere. Vegghyllen er skreddersydd til plassen mellom kjøkkenvinduet og kjøkkenskapene. En kjøkkenøy med komfyrtopp og takhengt vifte gjør matlagingen både enklere og mer bekvem.

Aktiv Kjøkken hjelper deg hele veien fram til nytt kjøkken. Like moderne som praktisk.

Et nytt kjøkken fra oss skal helst overgå forventningene dine. I tillegg til å være tidsriktig skal det gi deg den rette følelsen og være både praktisk og holdbart. Rett og slett et kjøkken du trives i og er stolt over å vise fram. Liker du den plassbygde følelsen sekelskiftekjøkkener gir? Vi fikser det også.

—1

LYDHØR VEILEDNING

Vi veileder deg i valg av stil, modell, farger og materialer og hjelper deg å finne planløsningen som dekker dine behov. Du får hjelp hvert skritt på veien – gjerne i form av et hjemmebesøk om du ønsker det.

—2

SKREDDERSYDD

Alt i sortimentet vårt kan skreddersys for deg og plassen du har til rådighet. Vi tar mål hjemme hos deg og sørger for at alt blir perfekt. Du får et spesielt tilpasset kjøkken, bare for deg.

—3

SVENSKPRODUSERT

Kjøkkenet ditt produseres i Sverige. Fabrikken er familieeid, og vi vet hvor høyt de verdsetter kvalitet. Det er faktisk derfor vi valgte dem.

—4

MONTERT AV EKSPERTER

Vi ser til at kjøkkenet ditt monteres etter alle kunstens regler, og at det blir ferdig til avtalt tid. Etterpå gjenstår det morsomste – innvielsen!

Gratis hjemmebesøk helt uten kjøpetvang

Ta kontakt, så får du all hjelpen du trenger!

Få et perfekt kjøkken med ny kjøkkeninnredning.
Pent, praktisk og smart.

Et kjøkken fra oss i Aktiv Kjøkken  skal føles praktisk og komfortabelt lenger. Derfor velger vi ut kjøkkeninnredninger med stor omhu og med form, funksjon og kvalitet i tankene. Vi tror at du, i likhet med oss, setter pris på gjennomtenkte innredningsløsninger. Kjøkkenskuffer med smarte skuffinnsatser er ett eksempel. Hjørneskapsuttrekk med antisklibelegg på hylleplaten er et annet. Hverdagslivet skal være smidig.

Stein - Nero Angola
Fasett
Laminat - Silver sand
Arcad
Gryteskuff med TopSide
Schock Napos
Crystal Touch
Mora MMIX K6
Kjøkkenskuffe med redskapsinnlegg i lakkert eik.
Intra Frame
Laminat - Jura Stone Black
Intra Stylo
Intra Barents
Intra Quadra
Rustik
Stein - Viscount White
Kjøkkenkuffe med krydderinnsats
Tender
Laminat - Marmor Beige
Intra Qube
Børstet Metall 68 & 67

Vi skaper et kjøkken du kan være stolt av, basert på svensk kvalitet og en lidenskap for alt som er vakkert.

Vi i Aktiv Kjøkken  elsker å kombinere det estetiske med det praktiske. Helt siden oppstarten i 1998 har vi hatt service, design og kvalitet som våre ledestjerner. Det gjør at vi er grundige, holder det vi lover og gir deg hjelp gjennom hele prosessen. Velkommen til Aktiv Kjøkken !