Om Aktiv kjøkken

Aktiv kjøkken

Aktiv kjøkken v/Kjell Vuttudal startet allerede i 1998 med produksjon av spesialtilpassede kjøkken i heltre.
Markedet er i stadig forandring og vi valgte i 2010 å inngå samarbeid med Creoform Kök som kunne tilby et meget bredt utvalg innenfor alt av kjøkken og kjøkkenfornying. Dette skulle vise seg å bli et meget vellykket samarbeid. Og vi har siden levert kjøkken/kjøkkenfornying til fornøyde kunder over hele Trøndelag.  

Kjøkken fra den svenske kvalitetsprodusenten Creoform Kök

Vi i Aktiv Kjøkken  har siden 2010 valgt å samarbeide med den familieeide kvalitetsprodusenten Creoform Kök. Fabrikken deres ligger i Sverige, og lang erfaring har vist oss at de alltid gir oss og kundene våre den aller beste service og kvalitet. Gjennom Creoform Kök kan vi tilby et av markedets absolutt største sortimenter, som dessuten kun består av produkter med svært god design. Dermed kan du velge mellom mange modeller, farger og materialer samt en rekke utrolig smarte innredningsløsninger til kjøkkenet ditt. 

Vi skaper et kjøkken du kan være stolt av, basert på svensk kvalitet og en lidenskap for alt som er vakkert.

Vi i Aktiv Kjøkken  elsker å kombinere det estetiske med det praktiske. Helt siden oppstarten i 1998 har vi hatt service, design og kvalitet som våre ledestjerner. Det gjør at vi er grundige, holder det vi lover og gir deg hjelp gjennom hele prosessen. Velkommen til Aktiv Kjøkken !